Musikal, bensin och shopping.

Jag vet, jag suger på att uppdatera. Sanningen är helt enkelt att jag varken har haft tid eller ork. Det är för mycket på gång just nu. I skolan är det nya saker och läxor varje dag och efter skolan är det musikalträning, hem, äta, läxor, sova. Tennissäsongen är över nu så jag har ingen mer tennis som tar upp min tid, men jag saknar det så mycket, speciellt alla de underbara tjejerna i laget. Men nu har jag bestämt mig för att, tro de eller ej, gå med i längdskidelaget. Vi kommer att bli många utbytesstudenter där, Sverige, Danmark, Norge x2, Spanien och kanske Tyskland. Min kondition är inte direkt på topp och mina muskler håller på att förtvina nu när jag inte spelar tennis, jag åker ju bil hela tiden! Och bensinen är läskigt billig här, 5 kronor litern. Jag har hade en diskussion här om dagen om att jag tycker att bensinen gott kan kosta några kronor mer så att folk försöker åka mindre bil, oj vad jag möttes av motargument. Susan och speciellt Anna blev nästan arga på mig för att jag tyckte att det skulle vara dyrare, så jag ska nog hålla mig undan från det ämnet i fortsättningen även om jag tycker att jag har rätt och de har fel.

I torsdags var det ingen skola så då var vi i  Fargo, North Dakota, och shoppade. Det var alldeles underbart! Här i Bemidji finns det inte direkt så bra shopping så det var en lättnad att få shoppa i en större stad. Gjorde av med nästan 200 dollar, men jag gjorde flera bra reafynd, vilket jag är väldigt stolt över för jag brukar inte handla på rea. Idag har jag varit duktig och diskat, dammat och dammsugit, något jag tyvärr inte gjorde så ofta hemma, men när jag kommer tillbaka då kommer jag att vara så duktig. Imorgon ska jag dansa, sjunga, dansa, sjunga, dansa och sjunga tills allt inför musikalen sitter som smort. För om jag inte kan absolut allting till på måndag så riskerar jag att inte få vara med!

Jag ska försöka att uppdatera lite mer imorgon men jag kan inte lova något, ni får i alla fall ha ett jättebra höstlov hemma i Sverige!

Det sagolika fenomenet Bregott...

Bregott, det underbaraste av underbart. Det krämiga gula smöret med sådan fantastisk aromatisk smak vilken får sinnet att explodera av njutning. Smöret som gör att man kan äta bröd, det underbara fantastiska, magnifika Bregott, finns inte här... Amerikanskt smör, den vita vidriga smörjan som får sinnet att sjunka in i djup depression vid blotta jämförelsen med det gudomliga Bregott är det ända man kan få tag på här borta på andra sidan Atlanten. Min längtan efter Bregott är så djup att jag skulle kunna äta det med sked. Ni som har den sagolika turen att kunna spisa den här magnifika gudomligheten, gör det med kärlek, och när ni gör det, tänk på mig.




RSS 2.0