Utbränd vid 17?

Har varit hemma från skolan två dagar i rad nu. Kände mig matt och dålig hela helgen, troligen på grund av stress och alldeles för lite sömn. Sover genomsnittligen 5-6  timmar varje dygn på veckodagarna, vilket är alldeles för lite. Jag somnar nästan på lektionerna i skolan, lite beror på att många klassrum i skolan släpper inte in så mycket ljus eller har inga fönster alls så jag jag får inte i mig något dagsljus. Så nu har min kropp sagt ifrån iform av illamående och huvudvärk. Problemet är också att jag bryr mig för mycket om skolan här, betyg och så, har för höga krav på mig själv och tycker att jag inte presterar tillräckligt bra.


Dessutom är jag pank... Eller nja, inte riktig. Jag har förlorat mitt VISA kort igen, och jag har nästan inga kontanter kvar. Jag är skyldig över 300 dollar till min värdfamilj och behöver mer pengar nu på torsdag eftersom jag behöver skidor till längdskidningen. Nästa vecka åker vi till Minneapolis över Thanksgiving och då behöver jag också pengar... Mamma och Pappa är lite irriterade över att mitt VISA kort är borta igen, men det är faktiskt inte mitt fel. Jag är 90% säker på att det inte är här hemma utan att det har försvunnit någonstans i skolan. Förlåt, jag ska inte dra in er i det här...


Längskideåkningen går bra. Vi har inte börjat åka skidor än utan nu är det bara träning med stavar som gäller, alltså springa... Blä, det är så jobbigt! Speciellt eftersom min kondis inte direkt är på topp... Men alla i laget är toppen! Vi är faktiskt 5 utbytesstudenter där, jag , Anna från Spanien, Kristian från Danmark, och Kine och Ingrid från Norge.

Nu ska jag försöka att varva ner lite, och ta en sak i taget.

Ha det bäst!


RSS 2.0